Αποστολές & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Βάλτε τoν κωδικό αποστολής και δείτε που βρίσκεται το δέμα σας.

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς courier. ACS ή ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα.

Η Facom-tools στέλνει την παραγγελία σας με ACS courier, ΕΛΤΑ courier ή πρακτορεία μεταφορών για ογκώδης παραγγελίες. Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας, (εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 2 με 3 εργάσιμες ημέρες).

Στην συνέχεια υπάρχουν τα σύνδεσμοι των ACS και ΕΛΤΑ, κάνοντας κλικ πάνω τους μεταφέρεστε στον περιβάλλον της κάθε εταιρίας, εκεί θα βρείτε ένα πεδίο στο οποίο θα βάλετε των αριθμό αποστολής του δέματός σας και θα ενημερωθείτε που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας.

Στα παρακάτω mail μπορείτε να μας ρωτήσετε των αριθμό αποστολής του δέματος σας.

  info@facom-tools.gr

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 2310 555599.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η Facom-tools προσφέρει δικαίωμα επιστροφής του αγορασμένου προϊόντος,εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς του προϊόντος, σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Η Toolplus είναι πρόθυμη να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος, να σας το αλλάξει με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας, να σας παραχωρήσει πίστωση για το ποσόν της αξίας του προϊόντοςπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι κάποιας άλλης αγοράς σας από την Toolplus, ή να σας επιστρέψει την αξία του σε χρήματα, με βάση πάντοτε την αξία του ως επιστρεφόμενο προϊόν. Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τοκατάστημα ή το τμήμα Service της εταιρίας, έχοντας διαθέσιμες τις εξής πληροφορίες:

  • Όνομα πελάτη
  • ημερομηνία και αριθμό πρωτότυπου παραστατικού πώλησης
  • serial number του προϊόντος
  • το λόγο επιστροφής ή μια περιγραφή του προβλήματος.

Το συνολικό μεταφορικό κόστος αποστολής / επιστροφής (από και προς) επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία του,με όλα τα παρελκυόμενα υλικά, (όπως εγχειρίδια /καλώδια κλπ.)και με το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.