Εταιρεία

H Facom-tools.gr είναι απο τα πιο εξειδικευμένα e-shop κατάστημα με Εργαλεία για τον ερασιτέχνη και κυρίως εργαλεία για τον επαγγελματία.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε επώνυμα εργαλεία  ηλεκτρικά, εργαλεία χειρός, μηχανήματα κήπου δάσους, εξαρτήματα, ανταλλακτικά, προϊόντα συντήρησης των εργαλείων σας, λέϊζερ, εργαλεία  με μπαταρία, μετρητές λέιζερ κ.α

Οι αγορές σας μπορούν να γίνουν on line με άμεση ανταπόκριση από εμάς όπως επίσης και τηλεφωνικά.Τις χρεώσεις και τους τρόπους αποστολής θα τους βρείτε στις κατηγορίες τρόποι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών.

 Η Facom-tools είναι η κατάληξη μίας προσπάθειας που ξεκίνησε τριάντα χρόνια πριν από τον Ελευθεριάδη Γιώργο με αντικείμενο την εμπορία και την επισκευή (SERVICE) ηλεκτρικών εργαλείων.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Αγ. Νέστωρος 30.

Τα μας στοιχεία είναι τα εξής:

Αφοί Ελευθεριάδη Ο.Ε.

Αγ. Νέστωρος 30

ΑΦΜ: 801805637 

ΔΟΥ: E'Θεσσαλονίκης 2310555599


Η Facom-tools σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, καλύπτοντας ανάγκες της βιομηχανίας, αλλά και κάθε επαγγελματικής και ερασιτεχνικής δραστηριότητας που απαιτεί χρήση ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων μπαταρίας εργαλείων auto   

Στελεχωμένη με έμπειρους και υψηλά καταρτισμένους συνεργάτες, εγκατεστημένη σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και οργανωμένη, αναλαμβάνει να σας υποστηρίξει, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο για την δουλειά που θέλετε.

Η επιτυχία της Εταιρίας είναι συνυφασμένη με την επικέντρωσή της, στην ποιότητα και αξιοπιστία των προσφερόμενων λύσεων, τις διαρκείς επενδύσεις της σε προϊόντα νέων τεχνολογιών και την αδιάλειπτη βελτίωση της υψηλής τεχνογνωσίας των ανθρώπων της.

Τα  τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει επεκτείνει την δραστηριότητά της, αναβαθμίζοντας το e-shop κατάστημά της και εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της.

 

Στο e-shop όπως και στο φυσικό κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μάρκες από ηλεκτρικά εργαλεία όπως:Facom, Dewalt, Stanley, Lenox, irwin, Makita, Bosch, Flex, AEG, Milwaukee, Husqvarna, Dolmar,(Εργαλεία κήπου) Powers(Καρφωτικό γκαζιού) Maktec (ηλεκτροκολλήσεις inverter), Stanley, Super eco, rothenberger, Virax, Rigit, Rems. Μπορείτε να βρείτε αναλώσιμα εργαλείων, ανταλλακτικά, όπως και τις ακόλουθες μάρκες εργαλείων χειρός και αναλώσιμων : Stanley, Elvisy, ims, Wiha, pg, Nicholson,Rennsteig, Edma, Bahco, Mannesman, Assist, Top man, Irwin, Drongo, Micron, Freud, Force, Ultra, Lenox, Diager, Haupa, Rottluff, Climax, Lancer, Wd-40, Hard plast.